News

Site News

Covid-19 pandemien

Covid-19 pandemien rammer oss alle. Den har enda ikke rammet Uganda for fullt, men den vil komme. I Katanga slummen lever mennesker tett og uten tilgang til såpe og rent vann.

Julehilsen 2019

2019 nærmer seg slutten og vi vil med denne julehilsenen fortelle litt om arbeidet i de ulike prosjektene våre.

Sommerhilsen 2019

Det nærmer seg sommerferie for de fleste av oss, her kommer en liten sommerhilsen fra stiftelsen BCFSN med siste nytt fra Uganda. Vi vil begynne med å takke alle dere faddere og andre støttespillere for deres bidrag til arbeidet stiftelsen driver i Uganda!

Julehilsen 2018

Så er nok et år gått, og vi vil oppsummere arbeidet vårt i Uganda ved å fortelle litt fra prosjektene våre.

Julegave 2016

I år har vi valgt å gi barna på barnehjemmet i Nsumba sengetøy i julegave. I tillegg til dette vil barna få bøker som en felles gave.

Sommerhilsen

Det nærmer seg sommerferie og her er et lite nyhetsbrev fra stiftelsen Bring Children From Streets.

Julehilsen

Her kommer årets julehilsen fra stiftelsen, barn og ansatte i Uganda. 2015 er snart over og har vært et begivenhetsrikt år for oss alle. Et nytt barnehjem har kommet opp i Nsumba og barna har flyttet inn, meldinger fra de ansatte er at barna trives veldig godt.

Høstbrev

Her kommer årets høstbrev fra stiftelsen Bring Children From Streets med siste nytt fra Uganda.

Gi en julegave med mening

Det nærmer seg jul og årets julegave i slummen er mat som barna kan ta hjem til familien, samt årets fest på skolen. På barnehjemmet trenger barna nye myggnett.

Sommerhilsen

Da er våren her og vi i stiftelsen ønsket å sende dere en liten hilsen med siste nytt fra Uganda.

Julehilsen

I Uganda har vi etter å ha hatt samarbeidsproblemer med den katolske kirke flyttet fra Nsumba barnehjem. Alle barn og ansatte bor nå på yrkesskolen vår; Fram Vocational School, hvor studentene har juleferie og har reist hjem.

Loddefjord skole støtter!

Neste uke skal Loddefjord skole ha juleavslutninger på skolen og i den forbindelse samler de inn penger til stiftelsen. Tirsdag 9 desember er det småtrinnet som skal ha arrangement og torsdag 11 desember er det mellomtrinnet.

Høsthilsen fra BCFS

Så var høsten her igjen og vi er klar med høstens nyhetsbrev fra stiftelsen. Vi starter med den gledelige nyheten Cecilia Brækhus mottok for oss på Senkveld i september. Der ble hun på vegne av stiftelsen tildelt en sjekk på 1 million kroner fra XXL sitt barnefond.

Julegave til barn i Uganda

Julen nærmer seg nå med stormskritt. Av erfaring vet vi at mange ønsker å gi en ekstra gave til fattige barn i forbindelse med julehøytiden.

First lady school: gave fra XXL

Vi har fått overrakt en sjekk på en milll norske kr i gave fra sportskjeden XXL! Pengene vil gå til en ny skole i Uganda som vil gi 500 barn og ungdommer utdanning,mat,klær og tak over hodet:

Vårhilsen

Da er våren her og vi i stiftelsen ønsket å sende dere en liten hilsen med siste nytt fra Uganda.

Julehilsen

Med denne julehilsenen ønsker stiftelsen Bring Children From Streets å sende dere en hilsen i adventstiden.

Høsthilsen 2013

Her kommer en liten høsthilsen fra stiftelsen med siste nytt fra Uganda og de tre prosjektene vi driver der.

Vårhilsen 2013

Da er endelig våren her, og her kommer årets første brev fra stiftelsen med siste nytt fra Uganda.

Julehilsen 2012

Med dette julebrevet, ønsker stiftelsen, barn og ansatte på Nsumba barnehjem og alle som er en del av prosjektet vårt i slummen å sende dere en hilsen i adventstiden. Vi vil på denne måten takke for engasjementet dere viser ved å være fadder eller på annen måte bidra til stiftelsen Bring Children From Streets sitt arbeid i Uganda.

Julehilsen 2012

Med dette julebrevet, ønsker stiftelsen, barn og ansatte på Nsumba barnehjem å sende dere en hilsen i adventstiden, og på denne måten takke for engasjementet dere viser ved å være fadder eller på annen måte bidra til stiftelsen Bring Children From Streets sitt arbeid i Uganda.