News

Site News

Julehilsen 2023

Nok et år nærmer seg slutten. Her kommer en liten oppsummering på hva som har skjedd i prosjektene våre i Uganda dette året.

Da Daniel (12) kom tilbake til «First Lady

Skoler i Uganda har holdt korona-stengt i ett år. Nå åpner de på nytt, men møter nye utfordringer: Klasserommene er halvfulle og mange lærere har forlatt læreryrket. Vi ble med barna på første skoledag til grunnskolen First Lady - en skole startet av den norske boksestjernen Cecilia Brækhus.

Covid-19 pandemien

Covid-19 pandemien rammer oss alle. Den har enda ikke rammet Uganda for fullt, men den vil komme. I Katanga slummen lever mennesker tett og uten tilgang til såpe og rent vann.

Julehilsen 2020

Kjære fadder og andre støttespillere desember 2020 Det nærmer seg slutten på et utfordrende år som har vært preget av Covid-19, nedstenginger og en annerledes hverdag både i Norge og i Uganda. Vi håper at det står bra til med dere alle sammen!

Julehilsen 2019

2019 nærmer seg slutten og vi vil med denne julehilsenen fortelle litt om arbeidet i de ulike prosjektene våre.

Sommerhilsen 2019

Det nærmer seg sommerferie for de fleste av oss, her kommer en liten sommerhilsen fra stiftelsen BCFSN med siste nytt fra Uganda. Vi vil begynne med å takke alle dere faddere og andre støttespillere for deres bidrag til arbeidet stiftelsen driver i Uganda!

Julehilsen 2018

Så er nok et år gått, og vi vil oppsummere arbeidet vårt i Uganda ved å fortelle litt fra prosjektene våre.

Julegave 2016

I år har vi valgt å gi barna på barnehjemmet i Nsumba sengetøy i julegave. I tillegg til dette vil barna få bøker som en felles gave.

Sommerhilsen

Det nærmer seg sommerferie og her er et lite nyhetsbrev fra stiftelsen Bring Children From Streets.

Julehilsen

Her kommer årets julehilsen fra stiftelsen, barn og ansatte i Uganda. 2015 er snart over og har vært et begivenhetsrikt år for oss alle. Et nytt barnehjem har kommet opp i Nsumba og barna har flyttet inn, meldinger fra de ansatte er at barna trives veldig godt.

Høstbrev

Her kommer årets høstbrev fra stiftelsen Bring Children From Streets med siste nytt fra Uganda.

Sommerhilsen

Da er våren her og vi i stiftelsen ønsket å sende dere en liten hilsen med siste nytt fra Uganda.

Julehilsen

I Uganda har vi etter å ha hatt samarbeidsproblemer med den katolske kirke flyttet fra Nsumba barnehjem. Alle barn og ansatte bor nå på yrkesskolen vår; Fram Vocational School, hvor studentene har juleferie og har reist hjem.

Loddefjord skole støtter!

Neste uke skal Loddefjord skole ha juleavslutninger på skolen og i den forbindelse samler de inn penger til stiftelsen. Tirsdag 9 desember er det småtrinnet som skal ha arrangement og torsdag 11 desember er det mellomtrinnet.

Høsthilsen fra BCFS

Så var høsten her igjen og vi er klar med høstens nyhetsbrev fra stiftelsen. Vi starter med den gledelige nyheten Cecilia Brækhus mottok for oss på Senkveld i september. Der ble hun på vegne av stiftelsen tildelt en sjekk på 1 million kroner fra XXL sitt barnefond.

Julegave til barn i Uganda

Julen nærmer seg nå med stormskritt. Av erfaring vet vi at mange ønsker å gi en ekstra gave til fattige barn i forbindelse med julehøytiden.

First lady school: gave fra XXL

Vi har fått overrakt en sjekk på en milll norske kr i gave fra sportskjeden XXL! Pengene vil gå til en ny skole i Uganda som vil gi 500 barn og ungdommer utdanning,mat,klær og tak over hodet:

Vårhilsen

Da er våren her og vi i stiftelsen ønsket å sende dere en liten hilsen med siste nytt fra Uganda.

Julehilsen

Med denne julehilsenen ønsker stiftelsen Bring Children From Streets å sende dere en hilsen i adventstiden.

Høsthilsen 2013

Her kommer en liten høsthilsen fra stiftelsen med siste nytt fra Uganda og de tre prosjektene vi driver der.