Start en innsamling

Start enn innsamling og støtt vårt arbeid i Uganda


Å samle inn penger til veldedig arbeid er meningsfullt og givende. Ønsker du å starte en innsamling til Bring Children From Streets Norway, så har vi her samlet noen enkle tips til hvordan dette kan gjøres. Videre ønsker vi å gi litt inspirasjon til å komme i gang. Vi synes det er fantastisk å se de gode og engasjerende innsamlingsaksjonene som skapes samler inn midler til vårt arbeid i Uganda. Ved å støtte prosjektene og arbeidet til BCFSN med innsamlinger, er du med på å gi vanskeligstilte barn og unge en bedre hverdag.

Det er mange muligheter til å samle inn penger til mennesker som trenger hjelp. Her er noen forslag fra oss.

 

Start en innsamling på skolen

Vi har en rekke skoler som har samlet inn penger til BCFSN i mange år. Der er vi veldig takknemlig for. Det fins mange ulike metoder å samle inn penger på, men noe av det viktigste er at dette er noe dere  gjør sammen. Videre har det gøy, inspirerer hverandre og gjerne lærer noe nytt. En innsamlingsaksjon skal være lærerik og meningsfylt. Her er noen forslag til hvordan dere kan samle inn penger til BCFSN`s arbeid i Uganda:

  • Kakesalg eller lotteri
  • Arbeidsuke
  • Arbeidsdag
  • Sykkel reparasjonsdag
  • Idrettskonkurransar 
  • Revy, teater eller konsert
  • Samle flasker

 

Start en innsamling i idrettslaget eller i en annen frivillig organisasjon

Som idrettslag eller andre frivillige organisasjoner har dere en gylden mulighet til å sette ulike tema på agendaen for deres medlemmer. Innsamlinger til et veldedig formål viser solidaritet og at idrettslaget/organisasjonen tar et positivt standpunkt i samfunnsutviklingen og til hjelpearbeid. Kanskje dere kan ha en turnering som er med å gi støtte til BCFSN, eller at alle medlemmer betaler 5-10kr ekstra på årets medlemskap som gis videre til stiftelsens arbeid? Har dere andre ideer så sett gjerne i gang og del videre med oss.

 

Start din egen innsamling

Starte din egen innsamlingsaksjon. Gjennom Facebook sine løsninger kan du lage din egen digitale «innsamlingsbøsse» og invitere familie, venner og kollegaer til å bidra.

Eller kanskje du kan ha et kakelotteri, du er flink å lage noe som kan selges til inntekt for stiftelsen. Ønsker du å arrangere konsert, teater, idrettsarrangementer eller annet til inntekt for BCFSN? Så spennende, det gleder vårt arbeid, og vi hjelper deg gjerne i gang!

 

Det er mange muligheter og vi vil gjerne hjelpe deg/dere å komme i gang. Ta kontakt med oss hvis du/dere er usikre på hvordan man kommer i gang med en innsamling.

 

    Vi er veldig takknemlige for alle bidrag! Tusen takk for jobben du og dere gjør sammen med oss!