News

Site News

Gave fra Osterøy skole

Osterøy skole har hatt arrangement i samarbeid med New Page og fått inn kr 14.848.– som de gir til stiftelsen. Pengene skal gå til lys/solcelleprosjektet på barnehjemmet. Med disse midlene vil vi være istand til å sluttføre innstallering av lys på barnehjemmet.

Flott julegave fra Norsk helikopter

Norsk helikopter har gitt oss en flott julegave. Istedet for julegaver til ansatte og forretningsforbindelser gir de stiftelsen kr 50 000,- I tilegg panter de flasker, selger unna litt IT utstyr og regner med at beløpet vil stige med enda 20 000!

Julebrev

Med dette julekortet, laget av barn ved barnehjemmet, ønsker stiftelsen og fadderbarna å sende dere en hilsen i adventstiden, og på denne måten takke for engasjementet dere viser ved å være fadder. Vi benytter også anledningen til å gi dere litt informasjon om arbeidet knyttet til barnehjemmet.

Nsumba i pepperkakebyen

Var i pepperkakebyen idag og fant Nsumba barnehjem der. Er laget av klasse 2a på Vadmyra skole. Sfo på vadmyra skole har hatt julemarked og fått inn kr 6200, som de gir til Nsumba barnehjem.

Barnehjemmet har fått på plass solcellepanel!

I oktober 2006 ble solcellepanel installert på kjøkken/spisesal bygget. En stor takk til Norsk Helikopter som har gitt oss midler til dette. Med midler gitt av Wilson Shipping har vi valgt å bygge på solcellepanelet slik at det gir lys også i andre bygg.

Vadmyra skoles arrangement på FN dagen.

Vadmyra skole hadde arrangement på skolen i forbindelse med FN dagen 24 oktober. På selve FN dagen solgte 6 klasse boller til alle elever /lærere på skolen. I ukene før Fn dagen jobbet hele skolen med Uganda og Nsumba barnehjem som prosjekt. Resultatet på skolen ble fantastiske 14 435!

Basar 18.november kl 16

Deen 18.november kl 16. skal vi avholde vår årlige basar i Strimmelen borettslag på Landås. Vi håper mange av dere har lyst til å ta turen innom!

Arbeidet framover

Vi har nå 160 fadderfamilier her i Norge! Dette er kjempebra og vi har jo som mål at alle 350 barna skal ha fadder innen utgangen av 2006.

En gladnyhet

Den 13. juni hadde Sandgotna ungdomskole en innsamlingsaksjon hvor hele skolen deltok. Pengene de fikk inn går til Bring Children From Streets og Nsumba Barnehjem. Et utrolig flott tiltak, og en stor takk til elever og lærere på Sandgotna skole for at de støtter arbeidet for barna på Nsumba barnehjem. Resultatet ble fantastiske 78 000 kroner!

Påske i Uganda

Richard reiste nedover til Uganda igjen nå i juni, og i juli skal tre av medlemmene i stiftelsen på ferie dit sammen med sine familier. I den forbindelse er det muligheter for å ta med seg nedover brev og hilsener, så vil du sende en hilsen til fadderbarnet ditt er det bare å gjøre det. Vi skal prøve så godt vi kan å få barna til å skrive en hilsen tilbake.

Ny sykepleier

Det er ansatt en sykepleier ved Nsumba barnehjem. Lønn til sykepleier er finansiert via privatpersoner i stiftelsen. Det vil i fremtiden bli prioritert å sørge for videreutdannelse for sykepleieren før å øke kompetansen i forbindelse med behandling av barna. Det vurderes også å ansette ytterligere en sykepleier.

Ombygging av toalettene

For penger stiftelsen har fått inn fra givere og faddere har guttene fått nye toaletter. Jentenes toaletter er under bygging. En kjempeforbedring for barna på barnehjemmet

Kjøp av bil – pick up.

Vi prøver å få samlet inn nok penger til å kjøpe en bil, noe som ville lette vårt arbeid, være økonomisk og tidsbesparende og øke sikkerheten for barna.

Sponsoring

320 children have currently been sponsored. As of May 2006 there are 350 children between the ages of 3 and 20 years. We hopethat all the children are distant adopted, either by a family, single person or a workplace.

Fadderordningen

Vi ønsker at alle barna skal bli fjernadopterte, enten av en familie, enkeltpersoner, lag eller arbeidsplasser