News

Site News

Vårhilsen 2013

Da er endelig våren her, og her kommer årets første brev fra stiftelsen med siste nytt fra Uganda.

Julehilsen 2012

Med dette julebrevet, ønsker stiftelsen, barn og ansatte på Nsumba barnehjem og alle som er en del av prosjektet vårt i slummen å sende dere en hilsen i adventstiden. Vi vil på denne måten takke for engasjementet dere viser ved å være fadder eller på annen måte bidra til stiftelsen Bring Children From Streets sitt arbeid i Uganda.

Julehilsen 2012

Med dette julebrevet, ønsker stiftelsen, barn og ansatte på Nsumba barnehjem å sende dere en hilsen i adventstiden, og på denne måten takke for engasjementet dere viser ved å være fadder eller på annen måte bidra til stiftelsen Bring Children From Streets sitt arbeid i Uganda.

Sommerhilsen 2012

Den 10.juli skal vi ha en stor åpning av yrkesskolen vår! Byggene står nesten ferdig og det er invitert til stor fest. Nå skal vi i gang med neste fase, som er ansettelser av lærere og administrasjon. Planen er at skolen skal åpne i september.

Ny mølle

Vi har fått en mølle på barnehjemmet. Med den maler vi maisen om til mel. Tidligere måtte vi kjøre maisen vekk for å få gjort den om til mel, nå kan vi gjøre dette selv. Melet bruker vi til å lage posho (maisgrøt).

Nye husdyr

På barnehjemmet har vi nå hønsehus med høns, to store grisebinger og kuer som gir barna melk i kostholdet!

Nytt kjøkken

Vi har nå bygget et nytt kjøkken nede ved sovesalene. Her lages maten til de yngste barna. De eldste barna(de som går på ungdomskolen) får maten sin oppe ved det gamle kjøkkenet.

Ny sovesal til guttene

Det er bygget en ny sovesal til guttene. Her bor gutter fra 6 år og til de begynner på de to siste årene på ungdomskolen. Da flytter de opp i den gamle sovesalen nærmere skolen. Dette for å skille de små og store barna litt.

Vårhilsen 2012

På Nsumba barnehjem har alle barna det bra. Barna var kjempe glad for julegaven de fikk og det var mange glade barn i nye t-skjorter og shortser. Før jul samlet mange skoler og barnehager inn penger til stiftelsen. Mange nye prosjekter har blitt satt i gang og her kan dere lese litt om det som har blitt gjort.

Julehilsen 2010

Stiftelsen retter en stor takk til alle våre samarbeids partnere i året som har gått. Uten alle skoler, barnehager, bedrifter, idrettslag og engasjerte privat personer hadde ikke arbeidet vårt vært mulig. Tusen takk for et stort engasjement og som dere ser: hjelpen når fram!

Richard Kiwanuka kåret til årets forbilde

"Prisen Årets forbilde deles ut hvert år til en voksen person med innvandrerbakgrunn som gjør en særlig innsats for barn og unge. I år gikk prisen til Richard Espenes Kiwanuka, som gjennom sin innsats i Bergen har startet flere aktiviteter for unge, særlig innen idrett."

Sommerhilsen

Det nærmer seg sommerferie, og her kommer en liten hilsen fra Bring Children From Streets med siste nytt fra stiftelsen og Nsumba barnehjem.

Påskehilsen

Det nærmer seg påske og her kommer tradisjonen tro et lite brev med siste nytt fra Nsumba barnehjem og stiftelsen Bring Children From Streets.

Skolestart

I begynnelsen av februar startet skolen igjen på Nsumba etter to måneders ferie. Det var glade og stolte barn som gikk til skolen med nye skolesekker på ryggen.

Julen 2009

Med dette julebrevet, ønsker stiftelsen, barn og ansatte på Nsumba barnehjem å sende dere en hilsen i adventstiden, og på denne måten takke for engasjementet dere viser ved å være fadder eller på annen måte bidra til stiftelsen Bring Children From Streets sitt arbeid i Uganda.

Høsthilsen

Vi skriver allerede oktober, og høstens hilsen kommer her til dere med siste nytt fra BCFSN og Nsumba barnehjem.

Sommer 2009

Nok en sommer har Vadmyra IL hatt den gleden av å ha besøk av et fotballag fra Nsumba barnehjem.

Årets CD er nå i salg!

Denne sommeren har det blitt gitt ut en cd, hvor en del av sangene er spilt inn på barnehjemmet i Uganda. Vedlagt i cover ligger et lite hefte med bilder og info om barnehjemmet.