Viktig melding til alle med avtalegiro

Det er blitt sendt ut avtalegiro til en del av dere der flere trekk er lagt inn med forfallsdato på onsdag denne uken (25. april) . Årsaken er at oppdrag som skulle hatt forfall i perioden april til juni , kom ut med en og samme forfallsdato i det filen til BBS ble produsert. Vi har forsøkt på ulike måter å få slettet disse oppdragene uten å lykkes , og må derfor be om at dere selv stopper oppdragene i banken/nettbanken.

Hvis dette ikke går/ikke er ønskelig, kan en alternativt enten endre forfallsdato eller la betalingen gå som den er. Gi oss en melding om du velger en av disse alternativene slik at vi kan gjøre dette opp på senere perioder (juni og framover). For mai måned har vi fått lagt inn avtalegiro-trekk i henhold til den enkeltes avtale med unntak av felles forfall 15. mai. Vi regner med å få fikset styringen med forfallsdato til trekket i juni. Gi oss beskjed om noe ikke stemmer på dette trekket.

Vi vil følge med inntektene fra dere givere som har avtalegiro og ta kontakt om der er uoverensstemmelsene mellom det som ligger i avtalen og det som kommer inn på konto.

Vi beklager sterkt ulempen dette medfører for deg som giver! Samtidig er vi glad for at vi nå ser ut til å komme i orden med avtalegiro-ordningen .

 Har du spørsmål, ta kontakt med hilde@bringchildren.com.

 Mvh. Tor H. Kleppe

Kasserer BCFS