Vårhilsen 2013

Da er endelig våren her, og her kommer årets første brev fra stiftelsen med siste nytt fra Uganda.
Vårhilsen 2013

I februar åpnet barnehagen på barnehjemmet, til stor glede for alle de små. Det er ansatt lærere i barnehagen og barna storkoser seg.

 

   I februar åpnet barnehagen på barnehjemmet, til stor glede for alle de små. Det er ansatt lærere i barnehagen og barna storkoser seg.                                                         I disse dager bygges det en ny sovesal til jentene. Den som brukes av de eldste jentene i dag skal gjøres om til skolebygg og her skal blant annet komme et bibliotek og fysikk/kjemi sal.   Julefeiringen på barnehjemmet og i slummen var også i år en koselig høytid, med god mat og glade barn. Tusen takk for alle julegaverJ                                       På Nsumba startet også skoleåret på barneskolen med nyoppusset skole! Fasaden innvendig og utvendig er renovert på skolen, til stor glede for lærere og elever.                       I februar åpnet også yrkesskolen vi har bygget. Vi trodde det kanskje skulle bli vanskelig å få nok elever, men det ble det ikke. Skolen er nå fullbooket med det antall vi drømte om det første året. Den mest populære linjen er bilmekaniker, men her utdannes også frisører, kokk, førskole lærer og innen jordbruksfaget. Nsumba barnehjem har også fått sin første brødlevering fra kokkelinjen på yrkesskolen!   Denne sommeren har stiftelsen et lite jubileum. Det er 10 gang det kommer et fotball lag fra Nsumba barnehjem på besøk til Norge. Det er også 10 gang de besøker Vadmyra IL i Bergen og 10  gang de skal delta i Norway cup! Mer info om dette kommer i vår sommer hilsen. Skulle noen av dere har pent brukte barneklær liggende str 92 til 164 så tar vi gjerne imot. T-skjorter, kjoler, skjørt, shorts og tynne gensere/bukser trengs det alltid, både på Nsumba og i slummen. Vi tar også imot pent brukte og solide leker som kan benyttes i barnehagen, spill og puslespill. I tillegg til dette trenger vi også pent brukte fotballsko!  Her trenger vi alle størrelser fra små til voksen! Ta kontakt med Hilde på tlf 950 42 055/ hilde@bringchildren.com hvis dere kan hjelpe oss med noe  av detteJ     Vi ønsker dere alle en fin vår.   Mvh Hilde Köppen Richard Kiwanuka Pål Tennebekk Stig Blindheimvår2013

   I februar åpnet barnehagen på barnehjemmet, til stor glede for alle de små. Det er ansatt lærere i barnehagen og barna storkoser seg.                                                         I disse dager bygges det en ny sovesal til jentene. Den som brukes av de eldste jentene i dag skal gjøres om til skolebygg og her skal blant annet komme et bibliotek og fysikk/kjemi sal.   Julefeiringen på barnehjemmet og i slummen var også i år en koselig høytid, med god mat og glade barn. Tusen takk for alle julegaverJ                                       På Nsumba startet også skoleåret på barneskolen med nyoppusset skole! Fasaden innvendig og utvendig er renovert på skolen, til stor glede for lærere og elever.                       I februar åpnet også yrkesskolen vi har bygget. Vi trodde det kanskje skulle bli vanskelig å få nok elever, men det ble det ikke. Skolen er nå fullbooket med det antall vi drømte om det første året. Den mest populære linjen er bilmekaniker, men her utdannes også frisører, kokk, førskole lærer og innen jordbruksfaget. Nsumba barnehjem har også fått sin første brødlevering fra kokkelinjen på yrkesskolen!   Denne sommeren har stiftelsen et lite jubileum. Det er 10 gang det kommer et fotball lag fra Nsumba barnehjem på besøk til Norge. Det er også 10 gang de besøker Vadmyra IL i Bergen og 10  gang de skal delta i Norway cup! Mer info om dette kommer i vår sommer hilsen. Skulle noen av dere har pent brukte barneklær liggende str 92 til 164 så tar vi gjerne imot. T-skjorter, kjoler, skjørt, shorts og tynne gensere/bukser trengs det alltid, både på Nsumba og i slummen. Vi tar også imot pent brukte og solide leker som kan benyttes i barnehagen, spill og puslespill. I tillegg til dette trenger vi også pent brukte fotballsko!  Her trenger vi alle størrelser fra små til voksen! Ta kontakt med Hilde på tlf 950 42 055/ hilde@bringchildren.com hvis dere kan hjelpe oss med noe  av detteJ     Vi ønsker dere alle en fin vår.   Mvh Hilde Köppen Richard Kiwanuka Pål Tennebekk Stig Blindheim

 

I disse dager bygges det en ny sovesal til jentene. Den som brukes av de eldste jentene i dag skal gjøres om til skolebygg og her skal blant annet komme et bibliotek og fysikk/kjemi sal.

 

Julefeiringen på barnehjemmet og i slummen var også i år en koselig høytid, med god mat og glade barn. Tusen takk for alle julegaverJ

 

vår 2013

vår 2013 vår 2013

vår 2013 vår 2013

vår 2013

På Nsumba startet også skoleåret på barneskolen med nyoppusset skole! Fasaden innvendig og utvendig er renovert på skolen, til stor glede for lærere og elever.

 

Vår 2013 skolen

vår 2013vår 2013

 

I februar åpnet også yrkesskolen vi har bygget. Vi trodde det kanskje skulle bli vanskelig å få nok elever, men det ble det ikke. Skolen er nå fullbooket med det antall vi drømte om det første året. Den mest populære linjen er bilmekaniker, men her utdannes også frisører, kokk, førskole lærer og innen jordbruksfaget. Nsumba barnehjem har også fått sin første brødlevering fra kokkelinjen på yrkesskolen!

 

Denne sommeren har stiftelsen et lite jubileum. Det er 10 gang det kommer et fotball lag fra Nsumba barnehjem på besøk til Norge. Det er også 10 gang de besøker Vadmyra IL i Bergen og 10  gang de skal delta i Norway cup! Mer info om dette kommer i vår sommerhilsen. Skulle noen av dere har pent brukte barneklær liggende str 92 til 164 så tar vi gjerne imot. T-skjorter, kjoler, skjørt, shorts og tynne gensere/bukser trengs det alltid, både på Nsumba og i slummen.

 

Vi tar også imot pent brukte og solide leker som kan benyttes i barnehagen, spill og puslespill.

I tillegg til dette trenger vi også pent brukte fotballsko!  Her trenger vi alle størrelser fra små til voksen!

 

Ta kontakt med Hilde på tlf 950 42 055/ hilde@bringchildren.com hvis dere kan hjelpe oss med noe av detteJ

 

vår 2013 

Vi ønsker dere alle en fin vår.

 

Mvh

Hilde Köppen

Richard Kiwanuka

Pål Tennebekk

Stig Blindheim