Takk til skoler og barnehageer

Stitelsen retter en stor takk til skoler og barnehager som nå før jul har hatt arrangement og latt inntektene gå til Bring Children From Streets.
Takk til skoler og barnehageer

Ulsetskogen skole arrangerte tirsdag 27.11.07 julemesse på skolen. Her ble det solgt julegaver som elever har laget i høst, og gaver som skolen har fått fra ulike butikkjeder i nærområdet. I tillegg var det lykkehjul, loddsalg og kafè med salg av middag (god hjemmelaget lapskaus), pølser, vafler, is og drikke.
I fjor samlet skolen inn 30.000 kroner, og i år klarte deå få inn 32.000 kroner. Et kjempeflott resultat og stiftelsen retter en stor takk til elever og ansatte ved skolen for flott innsats.
Vi er så glad for at dere har valgt oss som prosjekt dere vil støtte!

tredje bilde

57

54

Også andre skoler og barnehager støtter stiftelsens arbeid :


En stor takk  til barn og ansatte i Veksthuset barnehage, Blomsterdalen barnehage og Follese barnhage. Kjempeflott at dere har hatt innsamling til barna på Nsumba barnehjem!
 
Vadmyra skole hadde kulturkveld på FN dagen og fikk inn 21 000 kroner.Tema denne dagen var "barn hjelper barn" og skolen hadde flotte utstillinger, aktiviteter i klasserom og forestilling i gymsalen.
Sfo på Vadmyra skole har nettopp hatt sitt julemarked og fikk inn 7300 kroner ved salg av barnas julepynt og julegaver!
Flere av klassene på skolen skriver nå brev med klasser på skolen ved barnehjemmet. En stor takkk til elever, lærere og dere på SFO for at dere engasjerer dere i arbeidet vårt i Uganda!
Her er noen bilder fra Fn dagen på Vadmyra skole

FN dagfn-dag o6FN dag 08