Sommerhilsen 2012

Den 10.juli skal vi ha en stor åpning av yrkesskolen vår! Byggene står nesten ferdig og det er invitert til stor fest. Nå skal vi i gang med neste fase, som er ansettelser av lærere og administrasjon. Planen er at skolen skal åpne i september.
Sommerhilsen 2012
Det nærmer seg sommerferie og her kommer en liten hilsen fra stiftelsen med siste nytt fra Uganda.
 
BCFS Sommerhilsen 2012
 
 
På Nsumba er bygging av barnehagen godt i gang.
Her vil de minste barna få et pedagogisk tilbud hver dag, og vi gleder oss til den står ferdig!
 
Bygging barnehagen
 
 
På barnehjemmet forbereder årets fotballag seg til Norges tur og Norway cup. 
 

Fotbsalltrening

 
 
 
Fotball barnehjemmet
 
Den 17. juli kommer årets fotballag til Norge. 16 forventningsfulle jenter som gleder seg stort til 11dager hos vennskapslaget i Vadmyra IL, før de sammen drar til Oslo og Norway cup.
 
Tirsdag 24. Juli klokken 18.00 har vi åpen hall i Vadmyra hallen. Da kan de av dere som vil hilse på laget ta turen innom, se afrikansk sang og dans og prate litt med jentene. Gi gjerne en lyd om du kommer til hilde@bringchildren.com eller på tlf 950 42 055.
 
Hvis noen ønsker å sende brev eller gave til fadderbarn så kan fotballaget ta de med seg tilbake til barnehjemmet. Send eller lever da disse til Hilde Köppen, Hetlevikåsen 82, 5173 Loddefjord. Vi er også på jakt etter pent brukte fotballsko i str 37 og oppover, samt barneklær(t-skjorter, shorts, kjoler, gensere, skjørt) i str 92 – 158. Har dere pent brukte klær/fotballsko dere ikke bruker lengre er det bare å ta kontakt med meg.
 
 
 
 
Sandgotna skoleprosjekt
 
Sandgotna skole har startet et spennende prosjekt. En av klassene på skolen har blitt en internasjonal solidaritets klasse. Denne IS klassen skal sammen med skolen stå i bresjen for å samle inn penger til å pusse opp barneskolen ved barnehjemmet. Den faller nesten fra hverandre og er ikke et godt sted for barn å lære. Klassen skal også få bygget en fotball bane ved barnehjemmet. I 10 klasse planlegger klassen å reise på tur til Uganda! Stiftelsen håper klassen lykkes med prosjektet og er takknemlig for et stort engasjement.
 
 
 
Dagsenteret Uganda
 
Dagsenteret
I slummen har vi fått opp gjerde og port rundt dagsenteret vårt. Nå slipper vi at uvedkommende oppholder seg her på kvelds og nattestid, og griser til området barna skal bruke neste dag.
 
 
 
 
 
 
Dagsenteret
 
 
 
 
Jente Nsuma
 
 
 
 
 
 
 
På vegne av stiftelsen ønsker jeg dere alle
en god sommer!
 
Hilde Köppen
Sekretær