Sommer.....

Gleden var stor da vi 17. juli kunne hente fotballaget fra Nsumba barnehjem på Flesland. Etter mye arbeid med å få på plass visum var det en lykkelig men sliten gjeng som ankom Bergen. De ble møtt på Flesland av Vadmyra sitt småjentelag og tatt med til Vadmyra hallen hvor de skulle tilbringe de neste 11 dagene.
Sommer.....

Gleden var stor da vi 17. juli kunne hente fotballaget fra Nsumba barnehjem på Flesland. Etter mye arbeid med å få på plass visum var det en lykkelig men sliten gjeng som ankom Bergen.
De ble møtt på Flesland av Vadmyra sitt småjentelag og tatt med til Vadmyra hallen hvor de skulle tilbringe de neste 11 dagene.

Oppholdet i Bergen ble en flott opplevelse. Jentene fra Vadmyra og Uganda ble veldig gode venner, og deltok på masse felles aktiviteter. Dagene gikk med til bading på badeland, shopping, bytur, akvariet, bowling, seiling, tur i nærområde, innspilling av cd, Brann kamp på stadion, fotballturneringer og fotball treninger på Vadmyra banen. Koselige kvelder i hallen med sang, dans og afrikanske rytmer har gitt oss minner vi aldri vil glemme. Ugandisk aften med ugandisk mat var også en spesiell opplevelse.

Etter dagene i Bergen gikk turen mot Oslo og Norwaycup. Begge lag ble innlosjert på Jordal skole, med rom like ved hverandre. Vi fulgte hverandre i kamp så godt vi kunne og hjalp til med og heia fram lagene helt til 8- dels finalen. Der røk begge lag ut på myntkast. Etter at skuffelsen hadde lagt seg, gikk de siste dagene med til å kose seg sammen, shoppe i teltet på ekebergsletten og bare nyte de siste dagene sammen. Hjemreisen nærmet seg med stormskritt og det var en tøff avskjed når jentene skulle ta farvel med hverandre. Det var nesten ikke et tørt øye å se. Mange hadde knyttet veldig sterke bånd og uvissheten om man noen gang får møtes igjen gjorde nok sitt til at avskjeden ble så trist.

Uker etterpå er det likevel bare gode minner som blir husket både her i Bergen og hos jentene på Nsumba. Brevene vil gå hyppig mellom Norge og Uganda, og hvem vet, kanskje møter vi de snart igjen……………….

Se bildene her