Høsthilsen

Vi skriver allerede oktober, og høstens hilsen kommer her til dere med siste nytt fra BCFSN og Nsumba barnehjem.
Høsthilsen

For andre år på rad klarte jentelaget fra Nsumba barnehjem og ta seg helt til topps i Norway cup!  I år ble det en spesiell semifinale hvor laget møtte vennskapslaget Vadmyra. Som dommeren sa; det var en spesiell kamp hvor ingen jublet for seieren og ingen felte tårer for at de tapte. Nok et år hvor jentene fra Vadmyra og Uganda knyttet bånd og ble gode venner. En fantastisk uke i Bergen med mange aktiviteter og koselige stunder i Vadmyra hallen, og en flott uke i Oslo, ble avsluttet med pokal til begge lag i Norway cup!

 

En stor takk til alle sponsorer og gode hjelpere!

 

Norway Cup 2012

 

Norway Cup 2012

 

 

Den 10.juli var det stor åpningsfest på yrkesskolen vi har bygget. Over 1000 mennesker møtte opp, det ble servert mat og drikke, og det var dansere som underholdt. Nå holder vi på med ansettelser og innredning av de ulike skolebyggene. Vi åpner skolen for elever over nyttår, når skolen starter igjen etter ferie i Uganda. 

 

Åpning yreksskolen

 

Basketbanen

 

Klasserom

 

 

BarnehagenBarnehagen som vi bygger på barnehjemmet har blitt litt forsinket, men nå er taket på plass, vinduene monteres i disse dager, og vi gleder oss til å innrede de små husene og kjøpe leker og utstyr.

 

Sandgotna skole har hatt sin årlige innsamlingsaksjon og siste telling viser at de har passert 130 000.-

En stor takk til skolen for et fantastisk engasjement!

 

For oss i stiftelsen nærmer også julen seg fort. Vi er i gang med planlegging av årets julegave til barna på barnehjemmet og til barna i slummen. I år har vi valgt å gi barna på Nsumba pennal fylt med skolesaker i julegave. Barna i slummen vil få skoleuniform i gave. I tillegg vil barna på Nsumba selvfølgelig få sin årlige julefeiring med god mat og drikke, og barna i slummen vil få sin fest med god mat, og en ekstra gave med sukker/ris og såpe med hjem til familien sin.

 

Pris for gaven er kr 150.- Vi håper mange av dere ønsker å gi en gave til fadderbarn og evt. andre barn i prosjektet vårt. Vi sørger alltid for at alle barn får, også de som ikke har fadder.

Gå inn på hjemmesiden vår(www.bringchildren.com) for bestilling av gave, eller send en SMS til Hilde 

Køppen tlf. 950 42 055.

 

Richard drar til Uganda i november så hvis noen ønsker å sende julehilsen til fadderbarn må jeg ha de hos meg så raskt som mulig. Denne gangen er det kun mulig å sende brev, da bagasjen allerede er fullt opp!

 

Vi ønsker dere en fin høst!

Hilsen

Hilde Køppen

Richard Kiwanuka

Stig Blindheim

Pål Tennebekk

 

Smil

 

Tromming

 

Breakdans

 

Sykling