Personlige verktøy

Julehilsen 2016

Her kommer årets julehilsen fra stiftelsen, barn og ansatte i Uganda. Nok et år har gått, og stiftelsen utvider stadig prosjektene sine i Uganda.

Barnehjemmet har blitt veldig fint og barna stortrives. I løpet av 2016 har det blitt bygget en grisebinge som var en bursdagsgave til Bjarne Rieber fra familien. Likeledes en gave til barn og voksne på barnehjemmet.

På tomten ved siden av barnehjemmet er vi så heldig at Marianne Rieber støtter stiftelsen med bygging av skole og barnehage. Hun er en fantastisk dame med et stort hjerte for barna i Uganda.

jul2016 1I Katanga slummen har det dette året gått 200 barn på skolen vår. Med lite midler og trange forhold er det utrolig hva lærerne får til, de gjør en fantastisk innsats for å gi disse barna et håp om en bedre fremtid. I slummen har vi i løpet av 2016 startet opp et syprosjekt med midler fra Kavlifondet. Et hus er laget om til systue og flere jenter og gutter får her syopplæring.

På yrkesskolen er det også brukt midler fra Kavlifondet og ungdommer fra både slummen og barnehjemmet får en mer profesjonell syopplæring. Tidligere i år ble det sydd skoleuniformer her til alle barna på skolen i Katanga slummen.

First Lady School begynner også å ta form. Dette er den nye skolen vi bygger, og litt etter litt kommer det opp flere skolebygg her. Vi gleder oss til også denne står ferdig.

Mange skoler og barnehager har støttet oss gjennom året og gjør det mulig for oss å utvikle prosjektene våre, betale skolegang for mange barn og videreutdanning for ungdommene. Vi retter en stor takk til det flotte engasjementet vi møter når vi er hos dere, tusen takk for fantastisk innsats.

Vi takker også engasjerte bedrifter, privatpersoner, idrettslag og faddere som gjennom sitt engasjement støtter og hjelper oss, og bidrar til en bedre hverdag for mange barn. Dere er alle spesiell for oss, tusen takk.

jul2016 2Også i år er det mulig å kjøpe julegave til fadderbarn og andre barn på barnehjemmet og i Katanga slummen.
I år har vi valgt å gi barna på barnehjemmet sengetøy i julegave. I tillegg til dette vil barna få bøker som en felles gave. Barna har lite lesestoff og den beste måten å få øve på lesing er gjennom bøker. I tillegg vil høytlesing av bøker gi barna nye opplevelser.
Barna i slummen vil få sin årlige julefest med en gave med hjem bestående av sukker, ris og såpe til familien. 

Pris for gaven er kr 150.- Vi håper mange av dere ønsker å gi en gave til fadderbarn og til andre barn i prosjektet vårt. Vi sørger alltid for at alle barn får, også de som ikke har fadder.
Gå inn på hjemmesiden vår www.bringchildren.com for bestilling av gave, eller send en SMS til Hilde Køppen tlf. 950 42 055. Ønsker du gavebrev når du bestiller gave, slik at du kan gi gaven videre som gave, så gi gjerne en lyd om det☺
Kontonummer for betaling av julegave er 8580 10 26791. Vi har også fått Vipps, så du kan også vippse en gave til 76206, Bring Children From Streets.

Vi har også mange barn som veldig gjerne ønsker seg en fadder. Så har du lyst å bli fadder, eller kjenner noen som kunne tenke seg et fadderbarn så fyll ut skjema på hjemmesiden eller send SMS til tlf. 950 42 055.

 

jul2016 7jul2016 9jul2016 88


Med dette ønsker vi å takke dere alle for samarbeidet i 2016 og vi ønsker dere alle en riktig god jul

Med hilsen fra Richard Kiwanuka, Hilde Køppen, Monica Bruu, Stig Blindheim og Pål Tennebekk.
 


Side-alternativer